St. Paul FSC Ice Schedule

2021 SUMMER SCHEDULE (begins 6/7/21)

 

MONDAY - THURSDAY

7:10-9:10am Open

  • Sold in 1 hour or 2 hour chunks

7:30-8:30am Academy

9:30-11:30 High (Doubles<)                                                    

  • Sold as two options

    • Option 1:  9:30-11:30 whole two hours for skaters landing doubles <

    • Option 2: 9:30-10:00 and 11:00-11:30 (for lower level skaters who still want to do the classes/ practice/ have lessons on it) 

11:50-1:50pm  Open                                                   

  • Sold only as 2 hour chunk

 

2:10-3:40pm Preliminary Well-Balanced or Clean 2Loop and up

  • Sold in 1.5 hour chunk

 

4:00-6:00pm Open                                                   

  • Sold in 1 hour or 2 hour chunk 

5:00-6:00pm Academy 

 

FRIDAY

7:10-9:10am  Open

  • Sold in 1 hour or 2 hour chunks

7:30-8:30am Academy

9:30-11:30am High (Doubles<)                                                    

  • Sold as two options

    • Option 1:  9:30-11:30 whole two hours for skaters landing doubles <

    • Option 2: 9:30-10:00 and 11:00-11:30 (for lower level skaters who still want to do the classes/ practice/ have lessons on it) 

11:50-1:50pm  Open                                                   

  • Sold only as 2 hour chunk

There will be NO CONTRACT ICE on the following dates:  

July 16th (Skate St. Paul, held at Richfield Arena)

August 20th (Minnesota State Championships)

ON AND OFF ICE CLASSES (Open to everyone) - will be billed by coaches 

  • 8:40-9:20 am Off-Ice with Ben/Tj (Monday-Friday)

 

  • 9:30-10:30 am On-Ice Warm up and Jumps with Ben (Monday-Friday)

  • 11:00-11:30 am On-Ice Spins and Skating Skills with Molly (Monday-Friday)

  • 1:20-1:50 pm On-Ice Spins with Molly (Monday-Thursday)

  • 12:50-1:50 pm On-Ice Edges with Molly/ Tj/ Ben (Friday only)

  • 3:40-4:20 pm Off-Ice Fitness with Molly (Monday, Wednesday, Thursday)

Test Dates During Summer Contract:

Wednesday, June 30th (Pleasant Arena)
Thursday, July 15th (Pleasant Arena)

Thursday, August 26th (Pleasant Arena)